Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Huolellisuutta hevosten rekisteröinnissä - 27.04.2006 22:47

Melko monelta hevoselta puuttuu rekisteröidessä osoite. Myös useaa hevosta yritetään rekisteröidä kahteen/useampaan kertaan.

VJA:n toukokuun kutsu julkaistu - 25.04.2006 15:46

Jälkeläisarvostelu järjestää seuraavan tilaisuutensa 15. toukokuuta. Osallistumiset tuttuun tapaan mailitse.

VRL etsii kakkospitäjää - 24.04.2006 20:24

Virtuaalinen ratsastajainliitto etsii toista pitäjää Meepun avuksi. Tehtävät ovat samat kuin varsinaisella pitäjällä: tiedottaminen, sähköpostiin vastailu, sivujen ja tietokannan päivitys, yhteyden pitäminen yhdistyksiin sekä tietysti VRL:n kehittäminen ja uusien sivujen tekeminen.

Mahdolliset kysymykset esitetään poikkeavasti tämän tiedotuksen kommentteina.
...

Lue koko teksti

Porrastetuista kiinnostuneille - 24.04.2006 18:13

Porrastetun kilpailusysteemin rakentaminen alkaa toukokuussa. Jos virtuaalikilpailut ovat sydäntäsi lähellä, tule toki mukaan vaikuttamaan. Ei pääsyvaatimuksia, mutta erityisesti toivomme mukaan niitä, jotka ovat perehtyneet jonkin lajin sääntöihin niin virtuaalisesti kuin oikeassa elämässäkin. Keskustelu tapahtuu asiaa varten avattavalla keskustelupalstalla. Ilmoittaudu mukaan ilmoit...

Lue koko teksti

Hevosktk:ssa isompi päivitys - 19.04.2006 18:31

Hevoskantakirjassa tapahtuu sitten kerralla enemmän!

Tuloksia 30. oriiden - sekä tammojen tilaisuudesta odotellaan yhä, mutta tällä välillä ehtii toki tapahtua paljon muutakin. Toimimattomat sivut korjattiin - jokaiselta sivulta pääsee nyt myös etusivulle (linkki korjattu). Sivuille on nyt lisätty myös rotulistat, joista voit tarkistaa kätevästi kuuluuko hevosesi kanta...

Lue koko teksti

Huhtikuun tilaisuus julki (Hevosktk) - 16.04.2006 16:46

Huhtikuun 2006 tilaisuus on julkaistu hieman myöhässä. Tällä kertaa mukaan mahtuvat vanhojen SERTihevosten lisäksi myös esikantakirjatut hevoset. Myös serteillä ilmoitettavia hevosia voi vielä jonkin aikaa kantakirjata, huomaathan kuitenkin, että sertin on edelleenkin löydyttävä vanhalta BIS-listalta (http://www.freewebs.com/bislist).

Tervetuloa osallistumaan!

Muutossivut ja kuolleet hevoset - 15.04.2006 14:24

Rekisteröityjen hevosten tietoja voi nyt muuttaa.

Hevosen voi nyt myös ilmoittaa kuolleeksi. Kuolleella hevosella ei ole omistajaa eikä sen tietoja voi muuttaa. Jokainen voi myös rekisteröidä omia kuolleita hevosiaan. Tulevaisuudessa rotuyhdistykset voivat rekisteröidä myös muiden omistamia kuolleita hevosia.

VVJ lyhyelle tauolle - 13.04.2006 21:19

Tietokoneeni saa kohtauksen kun yritän avata koneellani olevia html-tiedostoja, joten VVJ joutuu lyhyelle (pakko)lomalle.

Jonoa anomuksissa on vähän, joten koittakaa kestää. Toivottavasti saan ongelmat hoidettua pois viikonlopun aikana ja suman selvitettyä. Valitettavasti en em. syistä johtuen pääse asiasta tiedottamaan jaoksen etusivulle, joten toivottavasti huomaatte asi...

Lue koko teksti

Arabien KTK-tilaisuudet netissä - 13.04.2006 08:24

Arabien 9. tilaisuuksien kutsut on nyt netissä ja osallistujia otetaan vastaan. Oriiden tilaisuus on 30.04. (viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.04.) ja tammojen tilaisuus on 07.05. (viimeiset ilmoittautumiset 04.05.). Mukaan otetaan Esi-KTK:sta läpi päässeet kaunokaiset, sekä vanhan sertin omaavat hevoset.

Yleinen kantakirjatiedotus - 11.04.2006 17:41

No niin, kaikki kantakirjat suhteellisen ruodussa ja järjestyksessä.
Yleinen tiedotus kantakirjojen tilasta ja toiminnasta tuleekin tässä.

Esikantakirja
- suuresti odotettu, kaikilla roturyhmillä tuomarit, skriptit valmiit
- toiminta alkoi luvatusti maanantaina 10. huhtikuuta

...

Lue koko teksti