Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tunnuslista ja tunnusten sivut valmiit - 11.02.2006 15:02

Lista jaetuista VRL-tunnuksista ja tunnusten omat sivut ovat taas netissä. Tunnusten omille sivuille lisätään vielä ainakin kasvattajanimet ja rekisteröidyt hevoset kyseisten osioiden valmistuessa.

Hevos-KTK: osallistu 30. tilaisuuteen! - 11.02.2006 14:36

Virtuaalisen Hevoskantakirjan 30. KTK-tilaisuudet ovat nyt kaikkien nähtävillä netissä ja osallistujia otetaan. Vielä mennään vanhoilla säännöillä!

Seuroihin voi liittyä - 10.02.2006 12:22

Seuroihin voi nyt liittyä VRL:n sivujen kautta. Liittymiseen tarvitaan VRL-tunnus. Seuraan voi liittää tunnuksensa ja/tai tallinsa. Jokainen tunnus tai talli voi kuulua vain yhteen seuraan kerrallaan. Seuran pitäjän on hyväksyttävä hakemuksesi ennen kuin liittyminen on virallinen.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, voit halutessasi peruuttaa ...

Lue koko teksti

Tallilistan navigointia paranneltu - 06.02.2006 19:28

Tallilistan navigointi nyttää nyt melko samanlaiselta kuin vanhan listan. Tallien top-sijoitukset on merkitty näkyville.

Kilpailurankinglistoille tehdään lähiaikoina samanlaisia muutoksia.

Talleja voi taas ilmoittaa tallilistalle - 06.02.2006 16:13

Tallien ilmoittaminen tallilistalle onnistuu taas. Jos tallisi ei ole vielä listalla, käy ihmeessä ilmoittamassa se.

Ota yhteyttä -sivut valmiit - 05.02.2006 13:53

Ota yhteyttä -sivut ovat valmistuneet. Sivuilta puuttuu vielä joitakin yhteystietoja, jotka lisätään tämän päivän aikana. Työntekijät saavat sivuille päivitysoikeudet ja velvollisuuden pitää omat tietonsa ajantasalla.

Laukkajaoksen ranking valmis - 04.02.2006 14:29

Kiitos kaikkien asiasta ahkerasti muistuttaneiden, LJ:n ranking on viimenkin valmis. Kiitos samojen henkilöiden, sen koodaamisessa ei ollut mitään hauskaa ja lienen koko seuraavan viikon niin huonolla tuulella, että muita päivityksiä on turha odottaa.

Lisään tänä viikonloppuna kaikki jonoon tulleet tulokset rankingiin. Jos suurempia ongelmia ei ilmene, rankingin päivitys ...

Lue koko teksti

Hevoskantakirjan yleispäivittelyä - 04.02.2006 14:19

Lisäsin hevoskantakirjaan oman UKK-sivunsa, johon olen koonnut minulta mailitse tulleita kysymyksiä vastauksineen. Toivottavasti sivustosta on hyötyä mahdollisimman monelle, lisää kysymyksiä saa kuitenkin toki laittaa! Päivitin myös vahingossa unohtuneet Empty Shellin pisteet sivuille.

Tallilista työn alla - 03.02.2006 19:19

Tallilistan koodaus on edistynyt taas vähän. Listalta voi etsiä talleja nimen alkukirjaimen ja/tai kategorian mukaan ja järjestää suosion (= äänten) tai nimen perusteella. Tallien omat sivut palaavat pian ja niiden jälkeen jatkan tallien lisäys- ja muokkauslomakkeisiin.

Ongelmia aiheuttaa vielä top-listan sijoitusten laskeminen. Jos kukaan osaa ehdottaa toimivaa algoritmi...

Lue koko teksti

Pientä edistystä - 01.02.2006 16:27

Virtuaalitallioppaan kirjoittaminen on viimeinkin aloitettu. Laitoin listat tulevista sivuista jo näkyville. Ne valmistuvat sitä mukaan kun kirjoittajat saavat niitä valmiiksi. Kirjoittajia on tällä hetkellä kolme. Jos osaat suomea ja tiedät jotain virtuaalimaailmasta, olet tervetullut mukaan. Ota yhteyttä vrl@virtuaalihevoset.net.

Lue koko teksti