Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

Tulokset nähtävissä VRL:n sivuilta - 28.03.2007 11:02

Jatkossa kaikki ilmoitut tulokset löytyvät myös VRL:n sivuilta. Tähän asti ilmoitetuista tuloksista puuttuu vielä luokat, mutta niitä lisätään tietokantaan jälkikäteen.

Löydät tulokset kilpailukalenterista lisäyspäivämäärän jälkeisestä "(x)" merkinnästä, mikäli kilpailujen järjestäjä on jo ilmoittanut tulokset rankingiin.

1000p raja rikki rankingissa - 27.03.2007 18:53

KRJ:n rankingissa on tehty uusia ennätyksiä. 1000 pisteen raja on mennyt rikki jo nyt, vaikka uusi ranking on ollut käytössä vasta alle neljä kuukautta.

Rajan rikkoi cirith (VRL-0212), onnea!

Asiallisuus palauteviesteissä - 06.03.2007 18:13

Pyytäisin kaikkia muistamaan että ihmiset jotka VRL:ssä tekevät töitä ovat hommissa täysin vapaaehtoisesti ja hoitavat tehtäviään varmasti niin hyvin kuin muilta asioiltaan ehtivät.

Palauteviesteissä on aivan turha solvata ketään henkilökohtaisesti tai vähemmän henkilökohtaisesti. Eikä ylimääräinen kiroilu tai muu epäasiallinen kielenkäyttökään asioita edistä....

Lue koko teksti

SIVUSTO TOIMII NORMAALISTI - 06.03.2007 17:51

Futuron sai korjattua sivuston kanssa ilmenneet ongelmat ja nyt sivujen pitäisi toimia normaalisti. Kaikille ongelman aikana tunnuksen rekisteröineille (joiden ilmoitus ei ole vielä vanhentunut) on nyt lähetetty varmistussähköpostit, joilla tunnuksen voi vahvistaa ja saada käyttöönsä.

Palaute lähetetään tästä eteenpäin normaalisti palautelomakkeen kautta.

Palautteen lähetys - 05.03.2007 18:10

Koska sivustolla olevat lomakkeet kieltäytyvät edelleen toimimasta ei VRL:n tällähetkellä ole saanut yhteyttä oikein millään. Tästä johtuen palautetta voi jatkossa pistää sähköpostilla osoitteeseen palaute@virtuaalihevoset.net KUNNES TOISIN ILMOITETAAN.

Otsikkona on käytettävä samoja otsikoita kuin palautelomakkeessa, jotta tiedetään kenelle viestin sisältö on osoite...

Lue koko teksti

Osallistu kyselyyn! - 28.02.2007 11:35

VRL tekee pienimuotoista tutkimusta käyttäjistään. Voit osallistua kyselyyn osoitteessa:
http://www.virtuaalihevoset.net/ika_kysely.php

Ongelmia sivuston kanssa - 20.02.2007 12:32

Ilmeisesti palvelinsiirroksesta johtuen VRL:n sivuilla olevat sähköpostinlähetys toiminnot eivät nyt jostain syystä toimi. Tämä tarkoittaa siis käytännössä sitä, ettei palaulomake oikeasti lähetä viestiä mihinkään, eikä mistään hyväksytyistä tai hylätyistä asioista tule ilmoitusta sähköpostiin. Futuroniin on otettu yhteyttä ja asiaa yritetään korjata.

Ongelma korjattu - 12.02.2007 16:19

Seuroihin voi taas normaalisti liittyä sivujen kautta seuran profiilitiedoista. Mikäli ongelmia ilmenee jatkossa, ota yhteyttä palautelomakkeella.

Ranking tarkistettu - 12.02.2007 13:39

Ranking on nyt tarkistettu virheiden varalta ja pisteet on muutettu oikeiksi.

Rankingissä esiintyy edelleen puuttuvia pisteitä VIRHEELLISTEN OSALLISTUMISEN takia. Mikäli VRL-tunnuksessa on ollut vain kolme numeroa tai vh-numerossa vain neljä numeroa ei koodi osaa arvailla mikä numeron tulisi olla ja pisteet jätetään jakamatta.

VMJ:n rankingpisteet ovat edelleen osittain ...

Lue koko teksti

Rankingpisteet lisätty profiilitietoihin - 12.02.2007 11:02

Ratsastajien, hevosten ja seurojen keräämät rankingpisteet näkyvät nyt profiilitiedoissa.

Pisteet ovat toistaiseksi hieman virheellisiä johtuen rankingin koodivirheistä. Pisteet tarkistetaan mahdollisimman pian, joten älkää hämääntykö mahdollisista pistemäärien muutoksista.