Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

ERJ:n syyskuun laatuarvostelu täynnä! - 12.09.2008 22:23

Hei!

Muutama päivä sitten julkaistu ERJ:n syyskuun laatuarvostelu on tyypilliseen tapaansa nopeasti täynnä. Useita ratsukoita jouduttiin hylkäämään, koska hevonen oli alle 5-vuoden! Kymmeniä ratsukoita ei myöskään mahtunut mukaan.

Onnea arvostelussa mukana olijoille ja muut skarppina seuraavassa kuussa!

Terveisin,
ERJ:n ylläpito (Ajattar VRL-1121)

Muutoksia koskevat sähköpostit - 12.09.2008 19:11

rekisterit@virtuaalihevoset.net on turha tällä hetkellä lähettää sähköpostia, jonka aiheena on muutokset hevosen, tallin tai jonkun muun muutokseen, sillä meillä ei vielä toimi muokkaa- toiminnot. Sähköpostit unohtuvat vain kaiken muun alle. Jos ette saa muokattua tietoja kun muokkaa- toiminnot tulevat käyttöön, lähettäkää sitten sähköpostia. Älkää rekisteröikö hevosia u...

Lue koko teksti

Syyskuun II laatuarvostelutilaisuus! - 12.09.2008 15:35

KRJ julkaisi suuren kysynnän vuoksi tässäkin kuussa toisen laatuarvostelutilaisuuden kutsun, joka on poikkeuksellisesti avoinna vain niille, joilta ei osallistu hevosia varsinaiseen tilaisuuteen 20.09.

Osallistujia otetaan poikkeuksellisesti vain 20 ja yhdeltä omistajalta otetaan vain yksi hevonen tähän tilaisuuteen.

Huonoina uutisina ilmoitettakoon, ett; tälle kuulle luv...

Lue koko teksti

Omien ja hevosten tietojen muutos - 08.09.2008 00:25

Kyseiset lomakkeet ovat nyt toiminnassa (lukuunottamatta hevosen poista jälkeläisiä -lomaketta), mahdollisista virheistä saa ja pitää ilmoitella VRL:n foorumilla.

Syyskuun laatiksen kutsu julkaistu! - 07.09.2008 18:46

Kaikki kipin kopin osallistumaan syyskuun laatuarvosteluun tapahtumakalenterin kautta!

Luvattu uusintatilaisuus pidetään kuun lopulla, kutsu julkaistaan ennen 15 pvää. Huomaattehan myös, että syyskuun KRJ Cupin kutsu on julkaistu.

~ Harmony D. / Absinth (VRL-0100)
Kouluratsastusjaos
krj@virtuaalihevoset.n...

Lue koko teksti

Tarkkuutta hevosrekisteriin - 07.09.2008 13:05

Rekisteröitsijöiltä on tullut palautetta, jossa toivotaan tarkkuutta hevosten rekisteröintiin. Etenkin syntymämaissa ja sukutauluissa on virheitä. Muistathan myös etukäteen tarkistaa, että rekisteröimiseen vaaditut tiedot löytyvät hevosesi sivulta. (Myös maininta virtuaalihevosesta!)

Hevosia poistouhan alla - 03.09.2008 21:29

Arabikantakirjan hevoslistat on käyty läpi ja listoilla on muutama hevonen jotka tullaan poistamaan, ellei omistaja ilmoita/korjaa hevosen sivun osoitetta taikka vaihda kuvia tms. Muistattehan, että kuvien vaihduttaessa hevonen on lisäksi ilmoitettava uudelleen kantakirjattavaksi.

Poistettavat hevoset ovat merkitty erikseen kantakirjattuihin oreihin sekä tammoihin Arabikantakirjan si...

Lue koko teksti

WRJ-Cup starttaa syyskuussa! - 31.08.2008 18:52

WRJ-Cup pyörähtää käyntiin syyskuun lopulla Shockin johdolla. Kaikki mukaan kisaamaan westerniä, kutsu löytyy kisakalenterista.

VNT etsii työntekijöitä - 31.08.2008 13:24

VNT eli VRL:n virtuaalinen näyttelytoiminta etsii siis asiantuntijoita sekä tuomareita.

Asiantuntijoiden tehtävä on jakaa tietoa rakennetuntemuksestaan tuomarikokelaille VRL:n foorumissa, missä tuomareiden koulutustapahtuu. Asiantuntijoilta siis edellytetään vankkaa tietoa ja taitoa jostain rodusta ja halua jakaa omaa tietoaan muille. Voit siis suuntautua vain yhteen ...

Lue koko teksti

YLA:lle haussa varatuomareita - 30.08.2008 21:30

Yleislaatuarvostelussa on vapaana kaksi tuomarin paikkaa: varatuomaria kaipaavan C- ja D-ponit.

Varatuomarit arvostelevat poneja silloin kun päätuomari ei ehdi tai jos päätuomarin omia poneja on mukana hänen omissa luokissaan - töitä ei siis välttämättä ole edes joka toinen kuukausi.

Tuomarilta toivotaan jonkinlaista...

Lue koko teksti