Uusi VRL on valmis käyttöön! Vanhat salasanat on nollattu, mutta saat uuden käyttöösi palauttamalla salasanan yläpalkin \unohditko salasanasi" toiminnon avulla!

Tiedotukset

VRL:n alainen talliarvostelu - 21.07.2008 14:30

Vuosien tauon jälkeen VRL:n alainen talliarvostelu on taas herännyt henkiin!

Säännöt, ohjeet ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta http://www.virtuaalihevoset.net/tallit/arvostelu.php.

Tallien arvostelu etsii myös tuomareita! Jos epäilet, että sinusta olisi tuomariksi, ota yhteyttä Viivi L.:n...

Lue koko teksti

Ponikantakirja hakee tuomareita - 21.07.2008 00:03

Haluatko tehdä jotain Ponikantakirjan hyväksi? Hae tuomariksi. Tuomarikoe ei todellakaan ole vaikea koe, ja sinun pitää tietää vain perusteet ponien rakenteesta. Ja - yrittänyttähän ei laiteta, huh?

Tuomareita tarvitaan neljä, ja varatuomareita otetaan yksi. Mikäli olet ollut ennen tuomarina ja tykkäisit jatkaa virkaasi, otathan yhteyttä poniktk@virtuaalihevoset.net - osoitte...

Lue koko teksti

Arabien ktk-tulokset - 19.07.2008 23:02

Arabitammojen & -oriiden 15. tilaisuuksien tulokset on julkaistu! Onnea vaan Elgwir Arabiansin kasvateille. Siellä on hienosti kolme tammojen tilaisuuteen osallistunutta tallin kasvattia palkittu parhailla pisteillä

Kantakirjan sivut ovat myös työn alla ja pyrimme lisäämään uudet tilaisuudet Tapahtumakalenteriin ASAP.

Toukokuun laatuarvostelun tulokset tulleet! - 19.07.2008 20:52

Kauan odotetut toukokuun KRJ:n laatuarvostelun tulokset vihdoin nähtävissä tapahtumakalenterin kautta. Tilaisuuden saaliina oli yksitoista KRJ I-palkinnon ratsua ja lukuisia II- ja III-palkinnon hevosia.

KRJ onnittelee kaikkia palkittuja!

Forbidden-ongelman hätäratkaisu - 18.07.2008 18:33

Edellisessä mainitun ilmoituksen sisältämän forbidden-ongelman pystyt välttämään käyttämällä lyhytosoitteita, esimerkiksi sivulta http://20.fi/ (lisää lyhytosoitteiden tarjoajia löydät Googlesta hakusanalla "lyhytosoite")

Kun Suncometilta saadaan ratkaisu ongelmaan, muistathan vaihtaa hevosesi osoitteen oikeaksi tiedoistasi! Ennen ratkaisua lyhytosoitteiden käyttö hevosr...

Lue koko teksti

VRL:n forbidden-ongelma - 18.07.2008 17:56

Ongelman syy on selvinnyt. VRL:n sivuilla olevat lomakkeet yrittävät lähettää palvelimelle tallennettavaksi osoitteita, mutta valitettavasti palvelin tulkitsee osan osoitteista tietoturvariskeiksi. Ilmeisesti tätä tapahtuu ainakin freewebsin ja geocitiesin osoitteilla.

Valitettavasti emme osaa tälle ongelmalle tehdä mitään, suncomet yrittää parhaillaan ratkaista ongelmaa. Lue koko teksti

Laatuarvostelun 08/12/2007 tulokset - 17.07.2008 22:30

Eli nyt löytyvät myös tuon joulukuisen laatuarvostelun tulokset, harmittavia nollia tuli kun hevosten uusia osoitteita ei ole päivitetty rekisteriin. Onnea kuitenkin kaikilla ja erityisesti kahdelle uudelle ERJ I-palkitulle KWPN-hevoselle!

http://www.virtuaalihevoset.net/jalostus/tapahtumat_tulokset.php?id=34

Rekisteröitsijöiden lista putsattu - 17.07.2008 18:31

Putsasin nyt työntekijöiden alueelta sellaisilta ihmisiltä oikeuksia erinäisiin hyväksymishommiin, jotka eivät tietääkseni enää hommia tee. Mikäli sinulta poistettiin oikeudet ja olet yhä toiminut aktiivisesti jonkun rekisterin hyväksi, ilmoitathan asiasta minulle mailitse, niin palautan sinulle oikeutesi.

Tässä vaiheessa voit myös laittaa mailia, mikäli haluat oikeudet...

Lue koko teksti

KRJ:n laatuarvostelun tuomariasiaa - 17.07.2008 16:04

Ilokseni voin ilmoittaa, että uudet tuomari KRJ:n laatuarvostellulle on löydetty! Seuraavasta tilaisuudesta alkaen, joka mennään uudella pisteytyksellä (tulossa heinäkuun aikana KRJ:n sivuille nähtäville), hevosia tuomaroivat rakenneosion osalta Kati K. (jatkaa työssään), shonna ja Susa, kisapisteitä varsinaisissa tilaisuuksissa laskevat Crystal ja Meri, ylimääräisten- & uusintatila...

Lue koko teksti

KRJ:llä uusi pitäjä & tuomarihaku laatuarvosteluun! - 16.07.2008 12:20

KRJ:n puikkoihin on siis astunut - entisen pitäjän Heidin siunauksella - jo muutaman kuukauden kisakalenterin kanssa touhunnut Harmony D.
Yhteyden jaoksen ylläpitäjään saa vastaisuudessakin krj@virtuaalihevoset.net - mailista.KRJ myös hakee laatuarvosteluunsa tuomareita ja PYYTÄÄ, että vanhat tuomarit laittaisivat tuomaroimansa tulokset uudestaan yo. mailiin.
U...

Lue koko teksti