Tiedotukset

Latvialaisen puoliverisen rotulyhenne muutettu - 06.02.2023 22:17

Latvialaisen puoliverisen rotulyhenne muutettiin vanhasta LSZAA:sta LWB:ksi.

Harrastajat olivat yhteneväistä mieltä siitä, että vanha LSZAA lyhenne juontaa juurensa Latvijas š?irnes zirgu audz?t?ju asoci?cija:sta eli Latvian hevoskasvattajien liitosta, ja pitivät lyhennettä LWB rodulle oikeampana ja paremmin kuvaavampana.

Muutoksesta on keskusteltu Kes...

Lue koko teksti

105 uutta jäsentä vuonna 2022 - 02.01.2023 19:44

Vuoden 2022 aikana rekisteröitiin 105 uutta VRL-tunnusta, VRL-15028 ollen vuoden ensimmäinen ja VRL-15133 vuoden viimeisin. Tämä on mahtava jäsenkasvu viimevuosiin verrattuna ja pohjautuu pitkälti Instagramissa tehtyyn markkinointityöhön.

Mahtavaa uutta vuotta 2023! :)

Uusi kantakirja - Performance Studbook - 19.10.2022 15:24

Kuukausien suunnittelun, keskusteluiden ja kyselyiden jälkeen idea jalostui todeksi! Performance Studbookin (PSB) tavoitteena on laajentaa kantakirjausmahdollisuuksia myös liikekuvallisille virtuaalihevosille ja -poneille.

Muiden kantakirjojen tapaan tilaisuuksien viimeinen osallistusmispäivä on kuun 10. päivä ja tilaisuudet pyritään...

Lue koko teksti

Huom! Virtuaalihevonen ja virtuaalitalli pakollisia merkintöjä! - 16.09.2022 10:53

Olemme valitettavasti havainneet useita puutteita rekisteröidyissä hevosissa ja talleissa, joista suurimpia puutteita on virtuaalihevonen ja virtuaalitalli merkinnät.

Kertaathan rekisteröintiohjeet ennen rekisteröintiä, sillä puutteelliset merkinnät ja tiedot vievät aikaa tukihenkilöiltä tarpeettomasti.

Lue koko teksti

Hevoskantakirja tiedottaa - 22.08.2022 10:03

Puoliverikantakirjan lopettaessa, puoliveriset palaavat takaisin Hevoskantakirjan alle. Jatkossa Hevoskantakirja siis kantakirjaa kaikki hevoset vanhan mallin tapaan, poislukien suomenhevoset. Hevoskantakirja jatkaa "tilaisuus joka toinen kuukausi" -aikataululla, mutta siirtyy jatkossa uuteen, muista kantakirjoista ja jaoksista tuttuun kutsuttomaan malliin, jolloin kutsun julkaisua ei tarvitse odo...

Lue koko teksti

Ponikantakirjalle uusi ylläpitäjä - 27.07.2022 10:45

Ponikantakirjalle on lisätty uusi ylläpitäjä vanhojen ylläpitäjien rinnalle, JP VRL-01948.

JP hoitaa ponikantakirjassa vain VRL:n liittyviä asioita, kuten kantakirjaustulosten arkistointia tapahtuma-arkistoon.

VRL:n tuki lomailee syyskuuhun - 25.07.2022 15:09

Virtuaalisen Ratsastajainliiton tukitiimi lomailee joustavasti heinäkuusta syyskuuhun asti, jonka vuoksi vasteaika etikettien käsittelyyn ja ratkaisemiseen on normaalia pidempi. Tukitiimi ratkoo etiketit, jotka ovat lähetetty allaoleviin kategorioihin. Kisakalenterien tuki toimii normaalisti jaosten ylläpitäjien vastuulla.

- Tunnusrekisteri
- Hevosrekisteri
- Tall...

Lue koko teksti

Näyttelyiden Kermaa VRL:n alaisuuteen - 13.06.2022 00:56

Erillinen rotujaottelu poistuu Näyttelyiden Kermaa sivustoilta ja ne palaavat yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi - ja nyt myös Virtuaalisen Ratsastajainliiton hyväksymäksi yhdistykseksi! Näin arvonimien anominen on kaikille roduille yhtä helppoa ja jatkossa myönnetyt NJ:n alaiset näyttelyarvonimet syötetään hevosten VH-profiileihin.

Näyttelyiden Kermaa-sivusto etsii lis...

Lue koko teksti

VSN etsii ylläpitäjää - 14.12.2021 16:50

Olemme valmiita antamaan jaoksen kokonaan tai osin muihin käsiin; kerro haaveistasi esimerkiksi chatitse Keskustassa (käyttäjä Siiri) tai sähköpostitse vpvirtuaali@gmail.com, niin jutellaan lisää. Ylläpitäjäremmiin mahtuu myös useita muita harrastajia - tämä on oiva paikka esimerkiksi kokeilla miltä vastuutehtävät tuntuvat!

Parhaimmillaan VSN toimii kuitenkin hyvin...

Lue koko teksti

Ohjeet kalenterityöntekijöille - 14.12.2021 16:42

1. Kun sinulle on lisätty oikeudet kalenteriin/kalentereihin, pääset hallinnoimaan näitä kirjautumalla http://virtuaalihevoset.net/ omalla VRL-tunnuksellasi.
2. Yläpalkista "ylläpitotoiminnot" jonka jälkeen vasemmasta "kisakalenterit". Pääset allaolevan linkin näkymään, jossa näkyy kaikki kalenterit.3. J...

Lue koko teksti